Over het KnowledgePanel

Het KnowledgePanel is een nieuwe en innovatieve manier om de meningen en standpunten van mensen in Nederland vandaag samen te brengen.

Ipsos selecteert willekeurig mensen in het hele land en nodigt hen uit om lid te worden van het KnowledgePanel. De leden kunnen elke maand deelnemen aan enkele online opiniepeilingen en onderzoeken. Telkens wanneer leden deelnemen aan een onderzoek, verdienen ze punten die ze kunnen inwisselen voor vouchers.

Uw mening is belangrijk en wij willen weten wat u denkt. U draagt bij aan een aantal onderzoeksstudies, gaande van actuele gebeurtenissen tot gezondheid, werk en veel meer.

U helpt ons om de impact van actuele gebeurtenissen te begrijpen, en zelfs om het beleid vorm te geven. U wordt gevraagd deel te nemen aan onderzoeken voor universiteiten, publieke instellingen, liefdadigheidsinstellingen, overheidsorganisaties en bekende ondernemingen.

Ipsos kan terugblikken op een lange en voorname geschiedenis op het vlak van maatschappelijk en marktonderzoek. We hopen dat u daar deel kunt van uitmaken door u vandaag aan te melden. U kunt uw lidmaatschap op elk moment stopzetten. Voor meer informatie over Ipsos surft u naar onze website.

Bent u uitgenodigd om lid te worden van het KnowledgePanel? Word nu lid.