FAQ

Als lid van het KnowledgePanel kunt u uw stem laten horen. Dit is uw kans om uw feedback en inzichten te delen en ons zo te helpen de impact van actuele gebeurtenissen te begrijpen en zelfs vorm te geven aan het beleid.

Hebt u een vraag? Raadpleeg deze FAQ's. Ze zullen u op weg helpen om aan de slag te gaan in het KnowledgePanel. Vindt u het antwoord op uw vraag niet in de FAQ's of hebt u andere vragen over het KnowledgePanel? Dan kunt u ons mailen via de pagina Contact opnemen met ons.

Wie is Ipsos?

Ipsos is een toonaangevend onderzoeksbureau met een wereldwijde reikwijdte.

Wij zijn gepassioneerd nieuwsgierig naar mensen, merken en de maatschappij. Wij werken integer en volgens de hoogste normen - mensen hebben vertrouwen in onze inzichten. Wij creëren en integreren kennis die onze klanten inspireert om betere beslissingen te nemen die impact hebben.

Wij stellen veronderstellingen en benaderingen voortdurend in vraag en geven het debat vorm in plaats van erop te reageren. Wij zijn trots op ons diverse en samenwerkende team en wij streven ernaar het interessantste onderzoeksbureau te zijn om voor te werken. Meer informatie vindt u op onze website.

Wie gebruikt het KnowledgePanel voor onderzoek?

Tal van verschillende organisaties maken gebruik van het KnowledgePanel. Dit zijn onder andere universiteiten, publieke instellingen, overheidsorganisaties en bekende ondernemingen.

Wat krijg ik in ruil voor mijn lidmaatschap van het KnowledgePanel?

Na de voltooiing van een onderzoek ontvangt u telkens punten die u kunt inwisselen voor vouchers die u dan kunt gebruiken in een aantal winkels.

Is het aantal onderzoeken waaraan ik kan deelnemen beperkt?

Er geldt geen beperking voor het aantal onderzoeken waaraan u mag deelnemen. U wordt uitgenodigd voor gemiddeld 2-5 onderzoeken per maand. We moedigen u absoluut aan om deel te nemen aan zoveel mogelijk onderzoeken, maar u bent niet verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen.

Wie kan lid worden van het KnowledgePanel?

We hebben een klein aantal mensen uitgenodigd om lid te worden van het panel. Alleen mensen die door Ipsos zijn uitgenodigd, kunnen lid worden van het KnowledgePanel. Als u bent uitgenodigd om lid te worden, kunt u de uitnodiging niet doorgeven aan vrienden of familie.

Welke informatie heeft Ipsos nodig over mij?

Als u zich aanmeldt, vragen we wat informatie over u, zodat we weten welke types van mensen deelnemen aan onze onderzoeken. Dit betekent ook dat we u kunnen uitnodigen voor onderzoeken die relevant zijn voor u. Dit omvat aspecten zoals leeftijd, geslacht, het type werk dat u verricht enz.

Hoelang duurt het om een onderzoek te voltooien?

De lengte van elk onderzoek varieert, maar alle onderzoeken worden zo kort mogelijk gehouden. Sommige onderzoeken vergen ongeveer 10 minuten van uw tijd, en andere 15-20 minuten. Hoe langer het onderzoek, hoe meer punten u krijgt.

Hoe zit het met mijn privacy?

Bij Ipsos nemen we privacy en beveiliging van persoonsgegevens zeer ernstig. Ipsos is lid van Esomar en leeft de AVG na, de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Verder wordt uw identiteit niet doorgegeven aan derden of op enige wijze gekoppeld aan uw antwoorden, tenzij u ons daar uitdrukkelijk om vraagt. U kunt het privacybeleid hier raadplegen.

Met wie kan ik contact opnemen voor meer informatie?

Hebt u nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons mailen op #EMAIL_ADDRESS of bellen op #PHONE_NUMBER.